tjo !

chacha ;*
idag var det måndag. det var en seg dag... i hate mondays.. iaf. vera va tillbaka i skolan, hon har varit sjuk. det var bra ! nu chattar jag med antonia, malin och några andra ! Imorgon är det tisdag, då skall jag typ vara med ester eller bara vara hemma och plugga ! Hade vi nån engelska läxa ? Ni som går i min engelska grupp kan väl kommentera om ni ser detta.. Vi hade väl Romeo <3 Julia glosorna? jaja, på onsdag är det sovmorgon till 9:45 (kvart i tio) gööttttt !! jag och ester har kul i skolan , det kan man väl säga? Pappa hämtade mig idag i skolan, han stod när med bilen när vi slutade så sprang jag till han så, SÅKLART så följde Anton, Lucas, Teo och Alex efter mig och började prata med min pappa.! ;s haha pinsamt värre. menmen.. ! Dom är sånna. Kan inte hjälpa de ;) ;p Jaja, så åkte pappa och jag till brödhuset och köpte en chokladbiskvi till mig, 3 winebröd till han (pappa), mamma och adrian (min lillebror) och ett lantbröd med russin. Det gillar inte jag men han köpte det till han och mamma.. Sen så kom Lund (Alexander) men vi kallar han det .. det är pappas BÄSTA kompis. Så beställde vi Kina mat. Så åkte pappa och Lund och hämtade det. så åt vi.. Så ringde Lena (adrians kompis mamma) så skulle mamma möta henne vid Siba för hon körde hem adrian.. Så då åkte jag och mamma dit. Och då hade jag på mej svart kort pälsjacka, grå munktröja (90210 Beverly Hills), svart linne, svarta långa konståknings tights, och andra konståknings tights under som man knäpper under skridskon och UGGS .. !! (KONSTÅKNINGSKLÄDERNA) .. jaja. så mötte vi de där och jag stod och dansade med mamma utanför bilen haahhaah (: mamma och jag har bäässsttt humor.. men mamma skrattar ändå åt allt.. haha ! på torsdag är det klass träff (fest) :D skall bli rätt så kul.! Men nu skall jag prata med min syrra i telefon (joannispannis).. Jusstdet idag var det konståkning. FUNNY. Kan göra salkov nu :D <3 haha
LotsOfLove Y

Mobil bloggar sömnigt

Heeeeeejjj!!! Nu ligger jag i sängen och försöker sova so en kompis sa via sms ;) haha jaa, nu är jag faktiskt lite trött !! Så då skall man sova så att man inte blir pigg igen .. Så nu skall jag sova .. sweet dreams .! lots of love v

låååång dag !!

hello! ♥
för 30 minuter sedan åt jag middag.. det blev pasta och kyckling .. MUMMS :D<3 tomorrow is it BACK TO SCHOOL.. jag kan ju säga en sak.. längtar inte.. åså har vi matte med sur inger.. ;p jaja... inte så mke att göra åt.. Nu sitter jag och proppar i mej DAIM som pappa och adrian vann igår på liseberg. Skall faktiskt dit på lördag/söndag.. imorgon är det konståkning.. då tar jag bussen ända fram dit med joanna :D<3 (H) Idag var det wizo basar.. jag köpte en kofta från tessie, vantar, skärp, tvål, armband, och nått mer.. SUSHI (justdet) det åt jag och cornelia idag när jag mötte upp henne på Kungsportspl.... ;) Nu kollar adrian typ på La Liga eller El Clasico typ ;ss är inte så duktig på såna fotbolls namn , haha men han är.. OKEJJ, JAG SUGER I FOTBOLL.. ! ! HAHA xD imorgon får jag ju träffa min lovely prinsessa.. Joanna <3 älskar dej mest ! Bajs på er som tar henne från mej.. men nu skall jag duscha, lägga fram kläder för imorgon, packa skolväskan och kolla på tv.. så är allt det klart för imorgon så kan jag sova ut lite.. JUSTDET..!!! på onsdag är det ju sovmorgon, till halv 10.. och vanliga dagar vörjar vi halv 9. Jah, 1 timmas skillnad, men WHATEVAH !! Nu skall jag gå..
KISSES
 

saturday evening

chaaa.. nu sitter jag framför mammas data. Alla våra datorer är mac, och varje gång man typ har skrivit 10 rader eller så så stängs internet av .. så jag måste alltid kopiera texten för att den skall sparas så att man slipper skriva om det igen.. är det bara så på Mac eller på HP också?
Jaja, pappa och adrian är fortfarande kvar på Liseberg. De åkte halv 6 och klockan är halv 10 nu.. De skulle köpa en napp klubba till mej :D hoppas de gör det och inte glömmer det.. Ajja, nu är mimmi är , Mammas vännina.. Mimmi är bääääässsst , älskar henne <3 skall sova hos henne näst nästa helg typ... hennes mamma är dagislärare för mina småtting kusiner. :D hihi<3 Jaja, nu skall jag sätta mig i spffan med de och dricka te och lyssna på låten ''Your Love Is King'' med Sade..
looveee vanessa. !

TOMORROW IS IT BAZAR !!

heeejjjj, imorgon är det bazar.. det är en utförsäljning typp. Man har ett lotteri, ett café, en leksakshörna eller så, en smycke hörna , det är sjuukt kul. Skall jobba i cafét med mamma, anne-karen och hennes dotter sarah. Och många fler. det skall bli sjuukt kul! Så får man typ 250 kr eller nått. och på det skall man klara sig på fika, lotteriet, och små saker. och det är väldigt bra priser och så. och de pengarna de får in skickas typ nånstans..
men nu skall jag på toa och sen hjälpa mammi med maten.
looveee

LOCKAR

haha ursäkta bilden.
i bakgrunden ser nu alla påsar från julhandlingen !

inslagna paket

hejj igen.. nu har jag packat in alla julklappar:D jobbigt va de.. men det är ju liksom julafton såå. man får stå för det ;) nu skall mamma och jag göra middagsmat.. adrian och pappa har precis åkt till liseberg. Ha det så bra !
puss v
haha mina fiiiiina paket. med hjärtomslag på :D

julklappar

hejhej ♥ alldeles nyss kom jag hem från stan med antonia. Vi träffade anton, cornelia, ebba och vera ! haha , jag sa inte så mke. jag köpte asmke saker.. Hade 7 kassar i handen, räknade alla, haha. Till mig köpte jag en rosa tunika från tessie. och en svart fuskpäls jacka från H&M divided..
Antonia klöpte också mke..
Nu skall jag packa in presenterna jag köpte idag.. Sen så åkte jag hem med mamma och nicole (min moster), ikväll är det bara mamma och jag för pappa och adrian skall åka till liseberg. Mamma och jag skall dricka te och äta mackor och godis. I♥CANDY !! Men nu laddar jag upp bilder på sakerna som jag köpte t mig idag och skall packa in presenterna nu !
Lovveeeeeeeeee v
rosa tunika - tessie
svart fuskpäls jacka (kort) - H&M divided

goodmorning sunshine !♥

♥GUTENMORGEN♥ alldeles nyss vaknade jag, mamma har precis åkt till jobbet.. ååh, snart är det jul! Idag skall jag julhandla med Antonia:D men nu måste jag faktiskt gå.. haha detta blir ett kort inlägg, laddar upp mer sen på julklapparna jag köpte till stora feta släkten ! 
puss v

Louise Rydan♥

hejj, alldeles nyss kom jag hem från Louise. Vi är grannar. eller ah, grannar å grannar, hon bor en backe ovanför mej, 20 meter? men det är väl grannar typ? jaja, så kom jag upp för att hjälpa henne med bloggen och då var klockan halv 9. Fast hennes data dampa as mke, så vi struntade i den och gick ner till köket och gjorde SodaStream, fast den sprutade och läckte över hela köket, haha, askul. Så smakade den ingenting och vi hade sprutat in mineral 18 ggr typ, ahha men det berodde typ för att den läckte så sjukt mke. Så åt jag choklad hos henne. MUMMS, och Pringles chips och godis. sen ringde mamma hem t de och jag svarade ;) så sa hon att hon skulle gå hemifrån om 10 minuter så jag började göra i ordning mej lite, så gick jag 1 meter så var hon utanför louise hus, eller vi lekparken, med bella (min hund) så bella bara sprang till mig i all fart, och började pipa när hon såg mig. Så kom vi då hem och kollade biljetter för Idol nästa fredag på SCANDINAVIUM :D:D vi skall dit sååå.. BAJS. haha jag har typ kommit in i kiss&bajs åldern igen ;) jaja, så fixade mamma mitt hår också det med disktrasorna, haha!
jaja, skall lägga mig nu.. klockan är halv 12 , brukar aldrig vara trött vid denna tiden men nu är jag det !
pussss v.

dreadlocks? NO

hejj, har precis kollat klart på Idol. jag tyckte det var lite synd att Mariette åkte för hon hade så bra Talang, men hon passade inte som en Idol. Jaja, sånt är livet ibland. Nu sitter jag med en helt ny disktrasa i håret :p. Eller asså den kom från ett nytt paket, och jag och mamma gjorde såhär:
1. Tog en helt ny disktrasa
2. Klippte den i långa smala remsor
3. Blötte ner dem.
4. Tvinnade mitt hår
5. Höll kvar håret i tvinnen
6. Tog remsan och snurrade in den i tvinnen i håret.
7. Så gör man i hela håret.
8. Sover med det en natt och vipps, så är det krulligt som AFFRO imorn.
pusssss 

svar på kommentarer !

haha kan inte vänta med att svara, fick inte så många, men.. 
haha jag vet iaf vem det va som skrev den.!
1. Gillar du bajs?
  Haha, jag har faktiskt aldrig smakat bajs, men tror inte att det skulle smaka sådär jättegott.!
2. Hur gammal är du?
  Jag är 12 år gammal
3. Gillar du Anton Sandberg?
  Haha, det tycker jag är personligt. menmen.. vem vet ;) haha
4. Gillar du burgerking?
  JAAAAAAAA, jag älskar burgerking
5. Hur mycket väger du?
  jag väger 37 kg. hihi
6. Vem är din bästa vän?
  Detta är enkelt att svara på.. JOANNA TURKALJ. älskar dej mest ! ♥
7. Gillar du Karl Flyborg? 
  Haha, nej tyvärr inte. Han kommer aldrig ha en chans på mej ;s

frågestund

chaaa. nu kör jag igång med min andra frågestund det skall vara fullt med frågor på kommentar saken... kisses.

good♥


reklamation♥

här klickar du om du vill se en bra blogg.
jag kommer reklamera den rätt ofta. 
klicka här om du vill se en annan bra och fin blogg.
puss

love♥


hurtful♥

♥hejhej bloggen!♥
Alldeles nyss kom jag hem från konståkningen.. det var en jobbig träning idag, för den 5 december skall vi ha juluppvisning och då är jag på en fest och då kan inte jag vara med, och jag kunde heller inte vara med och öva-.- så jag fick åka runt och hoppa och göra piruetter.. Vi skulle ha på oss vita t-shirtar eller vita linnen, (valfritt).. och vita tights.. men tyvärr så kan jag inte vara med! Haha idag när mamma hämtade mig så satt joanna i vår bil med mamma, för vi skulle till konståkningen så mamma hämtade upp joanna först.. så hade de köpt med sig Mc Donald's mat.. eller burgerking tror jag de va! Haha och jag sofia, anton och lucas stog utanför och väntade på mamma.. oså kom hon och anton och lucas bara springer fram och mamma öppnar fönsterrutan och de börjar prata, hahahahahah piinasmt, men de har iaf bääässssttt humor..!:D kul va det iaf.. så ville lucas ha en pommes (pommesfrittes) så då stack han in handen och jag gav han en och anton en, haha ! men nu skall jag äta snart och sen blire tv-dags och fredags myyyyyyyyys. Imorgon skall jag och antonia åka bort till Kungsmässan eller Stan och julhandla.. På söndag blir det is på heden. vill nån hänga med ? messa mig då, eller adda mig på msn om ni inte redan har mig och hör av er.
puss v

outfit

när jag blåser bubbla av mitt gumgum..
DAGENS :
klänning - BikBok
kofta - juicy couture
svarta långa leggings - BikBok
knästrumpor - H&M
skor - Primeboots
skinnjacka - ginatricot

choklad fondy

heeej, nu äter jag och min lillebror chokladfondy. med frukter. på denhär bilden kommer ni se när den nästan är uppäten :p haha .. det var as gott. min lillebror tog morot och choklad och jag tog klementiner och bananas .. ;) hha min bror är discusting ibland ;p på skojj ! :D haha nu tvingar han mamma att smaka på den. Men nu skall jag rätta matten och ta mer frukt och choklad som vi smält. (BLOCKCHOKLAD)
looooovveeeee
v

sexxxxxxxy biiiiitch !!♥


får man säga att hon är ful ?

ASSÅ IUEEE.. JAG HATAAAAR KISSIE. HON ÄR SÅ JÄKLA DUM I HUVET, SNACKAR BARA SKIT OM ANDRA BLOGGARE, FÖR ATT HON VILL VISA ATT HON ÄR BÄST! IUE, JÄKLA ÄCKEL, SE PÅ HENNE, OCH HENNES SMINK, PLATINBLONDA HÅR, LÅNGA NAGLARNA, BRÖSTEN OCH LÄPPARNA ! IUE SÄGER JAG BARA , IUE.. 

my dream, is to fly, over the rainbow, so high !!

heeej♥ nu har jag precis ätit blodapelsin med pappa och adrian ! Nu stack adrian precis lver till grannen för han och hans kompis (som är vår granne) skall gå på fotbolls träning. HOVÅSBILLDAL :D ofc<3 så vi hämtar de sen halv åtta.! Grannarna kör alltid och vi hämtar alltid :D<3 jag fick några småfel i matten som mamma skall hjälpa mig med när hon kommer hem från jobbet.. och det är snart! om en och en halvtimma - två timmar ! haha okejj, inte såååå snart menmen..
nu skall jag sätta på mig min juicy dräckt. pusses !
dagens outfit kommer senare!
bloggar mer senare !♥

plugghäst !

heeej<3 nu kom jag alldeles nyss hem från skolan. Idag var det stora skolan på eftermiddagen ! Det var kul :D Hahahahaha och på bussresan hem med daniella, hannes, johan, william thelander, och mig då. så hade vi as kul! Vi skrattade heeeeeeela tiden, med christoffer, (jacks granne/kompis) haha han går i 9.
Vanessa: - Kan jag få tuggummi daniella, snäääällllaa!!
Daniella: - Neeejjjj!
Vanessa: - Men du får tio kronor imorgon!
Daniella: - Neeeejjjj!
Vanessa: - 15 kronor?
Daniella: - NEJJJJJJ!!!
Vanessa: - 20 kronor ?
Daniella: - Okejdå!
Vanessa: - Tack!:D
Daniella: - hhhmmm.... vilket skall du få?
Christoffer: - MEN GE HENNE BARA NÅTT !!! (skrek han i hela bussen) Hahahhahahaha så jäkla kuul! <3
Nu gör jag matten, men måste koncentrera mig mer så skall sätta mig ner nu och göra den!
puss

Himynameispaulilikegirls

Hej!! Nu ligger jag i sängen och göttar mej med min mobil. Mobilbloggar faktiskt nu! Klockan är faktiskt 20 över 11 nu på kvällen ! De rv-programmen jag såg ikväll var : Greys anatomy (det missar man ju inte) , Pernillas jul, fotboll, andra avenyn ! Men nu börjar jag bli trött liksom .. ?! puss och godnatt !!!!

HAHAHHAHAHAHAHAH jag tror jag döööör !!


första advent på söndag

Det är ju första advent på söndag!
Lägger upp mer inlägg då! 
Pussesss♥♥♥♥

tjääääna♥

♥heej♥ idag har jag varit med antonia! Mamma hämtade mig vid halv sju och då så var hon så sugen på godis så vi svängde ner till bensin macken nedanför antonia och köpte varsin gottepåse. Fast vi köpte bara för 8 kr var typ :D hihi. mamma + dotter = buusiga! :P Jag och Antonia hade iaf jättekul. Haha vi snodde ett paraply från skolan, men det skall jag lämna tillbacks imorgon. Bara det inte var någon lärares, men liksom, det spööööööregnade ju så vad skulle vi göra. Och det har typ legat där i hhmmm....... 1 dag ....... haha, jag och antonia kan ju nog bli göteborgs största snattare ! jaja, ikväll åt vi köttbullar, potatismos, lingon och brunsås.. haha.! GOTT VA DET! imorgon är det NO-prov, kan redan alla grundämnen ! men nu skall jag göra matte. Justdet, imorgon är det ju också spanska prov ;s haha suuger. måste öva lite.! 
Lots of love.
BaraaNessaah

wewewepunktbaraanessaahpunktbloggpunktse


chaaa bloggen ;*
Idag var det kul i skolan. Fast nu sitter jag och antonia och bloggar, bdb och fejjjaan! 
Nu klottrar hon på rosa papper. HIHI. Vi skall faktiskt baka nu. det kommer bilder sen. Snart skall vi göra matten och jag måste öva på NO-provet tills imorgon :S Nu skall jag bara berätta en sanbbis om dagen :D jag och antonia hittade ett paraply i skolan som legat där typ 1 dag ;p så vi tog det och åkte in till stan, så gick vi till Arkaden, där träffade vi joanna, ingrid och laura i 5 minuter. Sen gick vi till det nya Espresso House. Jag köpte en varm choklad med marshmallows och grädde :D och antonia köpte en choklad frapino. Men nu måste jag gå.!
Vanessa Wilson 

jippiiiee

okej bloggen.. nu har jag 99 sidvisningar och har haft 29 besökare idag :D <3 inte såå mycket men, det är väl åtminstone bra att någon gillar den och kollar in den ;) imorgon skall jag vara med antonia ! :) men nu skall jag fortsätta kolla på desperate housewifes. de låter som de gör något äckligt nu, haha ! puss

antoniaaaa

tjaaa. nu chattar jag OCH smsar med antonia :D haha. Har precis kommit ur duschen.. sköööönt, har inte duschat på en vecka. HAHAHAH skojja! nu skall jag ut och kolla på halv åtta hos mej, ahr redan missat 10 min. det är 20 min kvar ! ha det bar så länge , snaaaaart så kommer ''DESPERATE HOUSEWIFES'' looooveit ! <3 nu skall jag gå och chilla..
pussses

chooo!

Hej, nu har jag precis ätit middag med mamma, pappa och adrian. Och min lilla hund som satt under bordet ;p vi åt:
  • lövbiffpasta!
mummmmmmms vad det är gott. Hahha nu har jag fått 18 olästa sms och 3 missade samtal. Måste kolla de. Idag har jag haft 22 besökare, det kommer säkert fler och så har jag haft 60 sidvisningar! I lördags tror jag det var så hade jag 199 sidvisningar och 57 besökare ;p . Men nu skall jag kolla andras bloggar och göra matten så att den blir klar! Jag skall också kolla på Desperate Housewifes och Tinas Cookalong och HALV ÅTTA HOS MIG.! Nu skall jag duscha och efter det skall de göras lite matte.! 
pussssssssssssssss !

dagens outfit

skinnjacka - ginatricot
kofta - tessie
lila tunika - ginatricot
långa svarta leggings - BikBok
strumpor - H&M
skor - Primeboots
halsband - Michal Negrin

är med ester

heeeej, nu sitter jag här hemma hos mej med ester . Idag var vi på stora skolan som vi är varje tisdag på morgonen och torsdag på eftermiddagen.. Vera är fortfarande sjuk, hon kommer inte på heeeeeela veckan :'( saknar henne <3 vi är matvärdar tillsammans ju, fast ester är ju en vera istället eftersom hon inte kommer på hela veckan. Kryyaaa !! Hahahaha man kan ju säga att jag och ester har skrattat heeela dagen :D haha vi kommer ju leva efter 2012 kan man ju säga. Och göra så att det kommer regna köttbullar. Jag och Ester kom precis hem och jag sitter med ytterjackan på mig, som jag haft på mig hela dagen mes en stor kofta från Tessie över. Eller den är under men den hänger utanför lite snyggt så.. .:p nu skall jag och ester chilla lite på datan och tvn kanske, och kommentera andras bloggar haha :D asså inte skriva t de utan hon och jag skall prata vad vi tycker om andras bloggar ! Nu skall jag och ester äta ''mellis'' haha och sen skall vi BAKA :D det kommer bilder sen på hur våra bakgrejsimojer blev, many kissseeesss ! <3

TJOHOOOOO

Hhahahahahha, nu har jag faktiskt lagt in 203 inlägg. MOHAHAHAH är stolt. jaja nu kommer dt lite mer inlägg. Puss

nails

hejhej, haha jag vet jag har lagt in många inlägg idag, menmen... nu har jag målat mina naglar, här kommer två bilder. puss

ullareeeeeeeeeeed

tja, nu kollar jag på ullared med mamma och lillebrorsan, pappa kommer nog upp snart. ligger i soffan med min (pappas) älsade data :D (macbook air) loviiiee .. haha den där familjen som campar där som har vart där i 2 veckor.. hon mamman som heter rosmarie , haha så jäääkla chill :D men nu skall jag kolla och njuta av ullared , hihi mannnnny kissessss tooo yooouuuuu !!

bästa tv-programmen ikväll !!

  • Halv åtta hos mej - kanal 4
  • Tinas Cookalong - kanal 4
  • Mamma till en mördare - kanal 4
  • Design, Simon & Thomas - kanal 3
  • Grannfejden - kanal 3
  • Ullared - kanal 5
  • CSI - kanal 5

halv åtta hos meeeeej

chacha. nu kollar jag och min bror på halv åtta hos mig. mamma och pappa äter fortfarande där nere. ikväll åt vi:
  • lax, kokt potatis, julmust, mammas smörsås och sallad.
det var jättegott ♥ mamma och pappa kommer snart upp när de har fixat ordning nere i köket och nu skall jag be dom komma upp med frukter, ha det bra så länge och snart klockan åtta så kommer ''Design, Simon & Thomas''. På kanal 3 och på kanal fyra samma tid kommer Tinas cookalong. Mamma och jag gillar båda programmen så vi får se vilket vi väljer. Tror det blir Tinas Cookalong. om 1 minut lägger jag in en lista på kvällens bästa program <3
looovveeee♥

outfit

kofta - BikBok
gul tunika - Tessie
jeans - Acne
jacka - DsQuared
skor - UGGS (Fiorucci)

här skall det stå en rurik

heeeeej bloggen. nu skriver jag från pappas MacBook Air. För typ en halvtimma sen kom jag, pappa, adrian och min hund bella hem. Vi har varit i stan. Idag hade jag egentligen konståkning med Joanna, men jag somnade halv 2 igår för att vi hämtade in pappa på flygplatsen halv 10 på kvällen och åt middag 11. Såå... jag struntade i den idag. Joanna gick inte för att hennes knä gjorde ont ;s jaja. När pappa och adrian hämtade mig idag efter skolan, åkte vi in till stan och åt sushi på Sushi Yama. Gootttiiigoooottt, sen gick vi till mammas klädbutik och jag stannade där medans adrian och pappa gick och köpte en frapino, saker på Grandparfymeri och Lax. mamma kommer hem om en kvart tror jag. Nej 10 minuter :D då skall vi äta! Mumms, är jätte hungrig. men nu skall jag börja med läxorna inför veckan och sen bestämma vad jag skall ha på mig imorgon ! haha nu kommer oseriösa bilder. looooveeee

Påväg hem<3

Hej bloggis! Sitter i bilen nu påväg hem från mammas affär. Skall vila, göra läxor och blogga mer när jag kommer hem :D<3 senare när mamma kommer hem skall vi äta middag! pussar

Mobilbloggar

Hejhej! nu är jag i mammas klädaffär, har redan sålt till 1 kund och packat in i julklappar! Hihi , nu messar jag med joanna fast orkar inte mer för hon säger att jag skall få ett diplom ? Jaja, ha det bra , loooovveeee 

PRESENTEEEER <3

heeeeeeej, nu har vi hämtat pappa. jag fick ett såååånt fint halsband av honom. Från Michal Negrin! Och en Gucci påse :D fast självaste Gucci presenten osm ligger i en annan gucci påse som är till farmor. det är en gucci nyckelring. Sjuukt söööta är såna. men jag fick inte öppna. ! Han skulle köpa en juicy parfym till mej men om han hade tatt med sig den på flygplatsen under säkerhetskontrollen så hade de slängt de :s så han gjorde inte det så vi skall åka till NK och köpa en Juicy parfym till mig och en Ralph lauren parfym till Adrian kanske. Mamma skulle också få en fin parfym, menmen. vad skall man göra. Nu kommer bild på fiiinaste gucci påsen!
looovveeee

naglaar !

hej ! ♥ 
nu skall jag göra i ordning naglarna, de ser inte kloka ut.! skall kanske sätta på lösnaglar eller bara måla de med ett av de nya nagellacken :D jaja, lägger in bild på de sen hur de blev.. pussaar! <3

stan♥

♥hejhej♥
alldeles nyss kom jag hem från stan med joanna. 
nu är klockan kvart över 6. Vi kollade på 2012 idag, den var jättebra! Innan det så åt vi sushi. Efter bion hade vi pengar kvar och jag och joanna är såna som gillar att slösa pengar, haha så vi gick till Åhlens och köpte varsina 2 nagellack från Depend. Det är de enda nagellacken jag tycker som fungerar bäst och som är bra. Sen så gick vi till Espresso House. (den nya) vid biopalatset. Så hade joanna bara kvar pengar, (en 50-lapp) så hon beställde en choklad frapino och så sa han hur många? (han var den enda som jobbade där ikväll) så joanna sam eeh, 1 tror jag. Så var jag också sugen på en så frågade jag: Kan inte du bjussa / bjuda på 16 kronor. för en liten frapino kostar ju 33 och 2 st blir då 66 och vi hade bara 50. så han bara: varför då? jag bara, för jag har inte mer. Han bara , hahahahahah du står med en DsQuared jacka och säger att du inte ens har 16 kronor på dej. jag bara haha, vet du vad DsQuared är ? Han bara jaa, jag har massvis därifrån det är ett sjuukt dyrt märke. jag bara mm. Men snälla bjussa på 16 kronor, han bara OKEJ DÅ! så bjöd han på 16 kronor :D<3 as snällt. han bara , men säg inte till nån vi bara nää då. Sen så han bah: kom tillbaka oftare då. jag bah ; haha visst jag går på samskolan vet du vart den ligget han bara ja det klart. Jag bara aa, jag har rätt så kort väg hit och jag är typ alltid här i stan för mamma jobbar också här. Han bara BRA ! Kom tillbaka då. Jag bara YESSBOOOXXX <3
haha bäääst dag med älsklingen <3
Ikväll kommer pappa klockan halv 10 så vi skall hämta han på Landvetter flygplats. Han har varit borta i 2 månader. :( sen så skall vi kanske ut och äta. Men nu så vill jag göra klart alla läxor för veckan, (eller jag skall försöka hinna) så kan jag bara blogga och chilla och vara med kompisar heeela veckan :D och ikväll så kommer Gossip Girl ! 
looovveeeeeee
  • Depend nagellack - 25 kr st.
 
 
dagens köp
loveeeeeee

2012

denna filmen skall jag och joanna se idag.
kavrt i två.
hahah vi kunde knappt välja bland New Moon eller 2012
men nu blev det denna.
looveeeeee

älskar dig♥


godmorgon♥

godmorgon:D<3 för 35 minutersen vaknade jag av att amanda va inne på min data. haha. 10 minuter senare stod bella nedanför min säng och skällde aunoff aunoff, så jag klappar min säng , och med ett jätteskutt hoppar hon upp, och lägger sig under mitt täcke , och det sötaste av allt, hon lägger sig som en människa. med hennes huvud på min kudde och har täcke på sig. och så ligger hon på sidan som en människa och sover. haha hon snarkkkaaarrr. :p sedan så märkte jag och amanda att godiset var uppätet. haha min lillebror och hans kompis vill inte erkänna, men Jag vet att det säkert va de. Idag skall jag se New Moon. Antingen med mammi, eller med joanna<3 skall ringa henne nu som jag fortfarande inte har gjort. ! men nu skall jag klä på mig och kanske duscha. loooovveeeeeeee

haha, inte såå bra men jag tycker den är härlig :D

min önskelista till tomten :D

(tunikor)
(fast en annan färg på det tecknade L & V)

snarka över med amandiis

hej bloggen. jag och amanda har precis ätit grillad kyckling och svart peppar och nått mer CHIPS :D<3 det var gottigott, nu har vi också lagt fram godis och skall hitta en film i våra hyllor ovanför tvn fullt med filmer. jag och amanda åkte skridskor idag på heden. skit mysigt. loveyou, vi var där från klockan halv 6 till 8. MYYSSSPYYYSS<3 nu skall hon sova hos mej! imorgon skall jag se på new moon. tror det blir med joanna. skall ringa henne nu. ha en fortsatt bra kväll. 
loveeeeeeeeee v

schemat inför nästa vecka.


hedeeen <3

hej bloggen. nu skall jag göra mig i ordning för jag skall åka skridskor med amanda ljungberg på heden. hennes mamma kommer typ om 5 minuter.
måste skynda mig.
loooove 

farmvilleeeeee♥

tjatja<3 nu spelar jag farmville. haha har inte varit inne sen i sommras. Nu har jag gjort om den. den blev sådär men, jaja <3
nu skall jag fixa en header till suzana för skojj skull. hon har ingen blogg. laddar upp bild på den senare kanske.♥ pusssss v

vanessa på hal is

heeej<3 nu kom jag hem från amanda. Jag tog 80 bussen från skintebo till hovås nedre. På Lyckhems hållplats hoppade Victor (en ledare som jobbar på alla läger jag åker på med kompisar). Han hoppade på och en annan kille som heter David, han som va med på MT. han med röd mössa. Den hade han på sig nu med :D<3 så var det en annan kille också, venne vem han va ;ss. jaja, så hämtade mamma mig på Hovås nedre, för jag var sk***t kissinödig, så jag spraaaaaaaang in i vårt hus sen och ah.. ni vet ;))<3. Nu äter jag choklad degestivm mummsgootttt <3 Amanda spelar ju match idag, den börjar klockan 3. och klockan 5 till 7 skall vi åka is på heden. vi skall ha det sjukt mysigt. skall ta med mig mycket pengar och köööpa gottegodis där som de har.! senare imorgon skall jag kanske gå på ''New Moon'', tror det blir med joanna, skall ringa henne nu.! Sen vill jag bara säga ''Krya På Dig Vera''!!
puusss v

vaknat !

chaaaaa;* nu är klockan halv 11 och jag och amanda vaknade för 1 timma sen. vi sitter nu framför datan och chillar. idag har hon match, Hovås Billdal VS Tölö. hejjhejja.! vi fick toast till frukost och Obo'y . MUMMS . idag skall jag åka Gokart med Jack, ch sen blir det Jul På Liseberg med Sofia K och Amanda Lj.
pusssssssssssssssss.<3

haha, för dom som har säääämst humor!


msn, pyjamas och myyyyyyyys (H)<3

hejhej, nu sitter jag och amanda och drägglar sönder på datan, haha , vi chattar med sebbe och joanna just nu, kuuuligt.:D två kompisar till amanda från sthlm var här idag nån timma men sen gick de hem, så tappade amandas lilla syrra ostbågarna och den fina glasskålen som de låg i på golvet så allt bara ''CRASSSSHHHHHH''. så¨vi fick ta upp allt och dammsuga i 20 minuter - halv timma. tog det typ ;ss . sen gick de barnen hem så dukade vi fram godis, chips, ostbågarna 8från golvet) ahhahaha, popcorn och 2 liter coooola.
Amandas föräldrar var på middag hos de som bor vägg i vägg med amandas hus. hon bor ju i radhus. jaja, är as rädd för våldtäksmannen som går lös här i hennes område typ. och förut så skällde amandas hund, och en lucka öppnades och stängdes så vi trodde att det var ''våldtäksmannen'', fast vi har ju då vart hemma ensamma hela kvällen emd amandas lilla syrra. vi har hafta s kul :D vi kollade på en film.. ''en shopaholics bekännelser''. den hyrde amandas mamma på Hivåsboden. men nu skall vi dygna. så säg ''Good Luck'' till oss. haha. imorn skall amanda spela match mot Tölö. HEJJJJJJJJJJA HOVÅS BILLDAL (HBIF) !!!!!!!!!!!!! godnatt
puss och kraaam

sova över med amandiis

hej, ikväll skall mamma till golfkrogen på mat och dans tror jag. då kommer min lärarina också dit, Mia. Hihi piiinsamt. men mamma och mia har känt varann jättelänge utan att jag visste det. och sen när de träffades på Ica Kvantum så kom de ihåg varann.! hennes barn är sjuukt söta.! jaja, ikväll skall då mamma bort och jag skall sova hos amanda ljungberg då. vi skall ha bäst och ta massa kort. och dyyyyyygna!! haha, vi har alltid kul tsm. jag skall fixa hennes blogg också. men nu måste jag fixa sovväskan ;) skall va hos henne om 2 timmar , så det är rätt skönt om den är packad tills sen så kan jag slappa sen och vila lite innan. Fast just nu äter jag ost smörgås och lyssnar på ''Dancing in the moonligt''. haha shit vad kul skoldagen var idag.! puss puss v

sebastiaaaaaaan bästis

hej, nu chattar jag med sebastian.! vi är faktiskt bästisar dåe och KK.. hihi. men nu skall jag fortsätta att chatta med han. pussss

fruktsallad och nattsömn

hellu. har precis ätit fruktsallad med vaniljglass med mamma och mormor. adrian sitter och kollar på Fotboll eller nått sjukhus program eller communy fightclub ( vad det nu heter :s) typ. mamma och mormor sa att det var den bästa och godaste fruktsalladen de nånsin ätit. :D *stolt* . Sen städade jag undan, eftersom det var ''jag'' som gjorde den ;) inatt skall jag sova med mammii. imorgon skall mamma på fest till golfkrogen och då skall jag sova över hos amanda ljugnberg. vi kommer ha det bäst! älskar dig amanda. nu skall jag sätta på mig pyjamas, läsa en bok om en man som satt i andra världskriget och sen skall jag somna i mammiis säng.
sweet dreams♥

gratis header

hejhej alla ute i bloggvärlden. Nu har jag börjat med att göra gratis header. Har redan gjort min första. www.ssarahlee.blogg.se om den inte kommer upp direkt får ni typ stänga av datan och sätta på igen eller så. Ni kommenterar bara detta inlägget och addar mig på msn eller facebook. Så fixar jag till er. MEN. Jag gör mest bara för de jag känner typ. Inte för såå många främmande . haha !
puss på er<3

bara för jag har tråååkigt

DET ÄR FINT ATT PEKA !!!!!

maybe / maybe not


dagens bäääästa !♥

me love enriqueeeeee♥

outfit

klänning - Lindex
kofta - Zara
strumpbyxor - H&M
långa leggings/tights över - H&M
jacka - DsQuared
skor - Primeboots

dagen

hejhej, just nu är jag inloggad på msn, bloggen och facebook. Chattar med joanna fast hon svarar inte, joo nu :D idag var vi i skolan och på stora skolan. Vi hade musik och jag redovisade alla instrument vi skulle redovisa, + sång. Hehe kan faktiskt ''When Love Takes Over'' på piano, gitarr, bas, trummor och sång :D nästnästa onsdag sa Eva (min lärare) att vi får ha sovmorgon, :D MOHAHAHAHHAHA ! sen när vi slutade stora skolan, gick vi ut ur huset och det var typ kolsvart utomhus, trodde typ klockan var halv 7 eller nått :S . Så åkte jag, isabella, daniella, tobbe, jack och alexandra carning hem på bussen :Dså hämtade mamma mig vid busshållplatsen, för jag orkade verkligen inte gå hem ensam i mörkret och regnet idag ;D så åt jag mammas goda pastasallad med kyckling när jag kom hem, och lite taco-chips. Och nu sitter jag här och bloggar! Dagens outfit kommer sen. Joanna frågade mig precis om vi skulle gå på bio nu, klockan är 5 nu då. Men mamma sa nej. :( Hon är dum. jaja, det får bli en annan dag! menmen. har ju matteläxa också så.. nu skall jag plugga!
manykissesforubaby

Dagens

okejj, nu blir det ingen bild på dagens men .. ni får klara er utan! det kommer iaf bilder från google.
Tunika grå - Tessie
Leggings/Tights svarta (med dragkedja) - Ginatricot 
Linne - Ginatricot
Skor - Hunter (med leopard hunter strumpa)
Jacka - Dsquared
Strumpor vita korta - New Body 
inte mitt golv på bilden, hittade bilden på google.
P.S hittade ingen bild på min tunika! 
pussss v.

plugg, tv och relle.

Hej, Har precis gjort matten, har bara 2 sidor kvar som jag skall göra klart imorgon. Jag har också gjort No-läxan. Btw, Idag var jag i skolan, vi slutade 20 i 3 så Saralee väntade på mig så gick vi tillsammans till rellen. Melissa följde också med. Vi åt sushi, och köpte tuggumin och klubbor. sen gick vi upp till rellen i ÖSregnet. Vi träffade jack, tobbe och nån mer. När vi var framme spelade jag på pianot som de har där. ''When Love Takes Over'' ! I Fikaklubben pratade vi om förintelsen. Nästa gång skall vi se en film om det. :( hemskt. Idag fick jag en bok av mamma. ''Mannen Utan Öde'' Den verkar jätte hemsk, för han satt nämnligen i konsentrationslägret när han var 14 år gammal, coh han misste sin familj. Men han klarade sig. Ikväll åt vi Lax och Potatis. Nu skall jag duscha och kolla på Grey's Anatomy. Grymt bra tycker jag ! Senare så skall jag också fixa Saralee och Sarahs blogg.
Ha det bra så länge!
V

vaccinet

Några runt omkring mig har sagt "men varför ska man ta sprutan? man kan ju dö av den, bättre att dö av svininfluensan då".

Så kan man ju inte tänka? Min andledning till varför jag tar vaccinet är för att det finns så många som av olika anledningar inte KAN ta sprutan - (tex. de som är allergiska mot de där äggblabla). Hur mycket dem än vill ta sprutan så har dem inget val! Så för alla andras skull tar jag sprutan, så jag inte får svininfluensan och smittar dem!

halv åtta hos mig - äntligen hemma - desperate housewifes

hejhej, nu sitter jag framför datan och har precis kollat klart på Halv 8 hos mig med mamma, nu kollar vi på Äntligen hemma och om 45 minuter så börjar Desperate Housewifes. Chattar med några och har precis satt på mig min Juicy dräckt. Skall sova med mamma inatt och med min nyduschade hund också :D<3 Är jättetrött men kan inte missa Desperate ikväll så skall nog lägga mig efter det .! Skall duscha nu också. Imorgon är det skola igen och relle. Skall nog gå dit med Saralee eller nån och fika innan som vi alltid gör. Sen skall jag hem och göra matten och så, sen tv och sen lägga mig. Men det skriver jag om mer imorgon ! Puss Puss !

bäässstttaaa!♥


T.I. Lyrics

dags för frågestund alla läsare, 
så kör i gång och fråga massa frågor. puss♥

middag och mys framför TV:N

hej, alldeles nyss körde mamma sofia till busshållplatsen och jag fick passa kycklingen på spisen. Så nu är mamma hemma och min bror spelar Fifa 09. Jag bloggar då, haha älskar att blogga. Jaja, så ikväll skall vi äta kyckling och pasta. MUMMMSSS, skulle egentligen åkt nu och kollat på joannas fotbollsträning med sofia, fast hon åkte ju hem så vi kunde inte det -.- fast jag skall göra det en annan gång, på lördag blir det då jul på liseberg med joanna! Vis kall gå själva först denna helgen så det är ingen idé att ni frågar om ni vill hänga med som vissa har gjort. Men men.. ikväll kommer Desperate Housewifes, (LOVVVVEEE) följer varje avsnitt, sjukt bra är de. Jag skall göra en fruktsallad idag med mamma som vi kan sitta och smaska på framför TV:N 
puss v

in your eyes!!

såhär ser jag ut i Antons ögon 
och såhär ser jag ut i Sofias ögon 

sofia koch

hej, nu sitter jag hemma med sofia, vi har precis ätit mellanmål, ''mackor, oboy och ballerina cookie''  nu sitter vi då och bloggar och vi skall snart fixa en blogg åt henne, och sen skall vi ta bussen till Askims Ishall och kolla på Joannas fotbollsträning :D haha det skall bli en överraskning till henne fast jag tror att hon hinner se detta inlägget innan hon går till hennes träning så då tror jag att det inte blir en sån ''stor'' överraskning till henne. Idag tränade vi på lussedansen, det var jobbigt men vi skrattade sjukt mycket ändå. Jag fick dansa med Teo -.- 
Nu skall jag och koching chilla, och jag skall sätta på mig nått varmare för att vara ute i det kalla vädret och kolla på joannispannis träning!!
1 sak till, VI HAR FAKTISKT GJORT KLART MATTEN !!

jul på liseberg

lalalalalalalalalala, på lördag eller söndag kväll skall jag och joanna på jul på liseberg , vi skall ha det nice. Senare skall vi typ sova över hos nån :D det kommer bli suuuperkul, så skall vi sjungskrika på alla busshållplatser , gahahaha , 
jaja, bloggar mer sen,
Lots Of Love 
Vanessa



dagens

Klänning - BikBok
Kofta - Zara
Tights / Leggings (med dragkedja på sidan) - Ginatricot
Strumpor - H&M
Skor - UGGS
Jacka - DsQuared

detta får bli dagens sämsta låt !


träning och mys med joanna

hej bloggen, först idag var jag på skolan, så hämtade mamma mig klockan 3 och vi slutade 10 i 3. Så åkte vi och fikade på ''Café Vanilj''. Jag köpte ostfralla och prinsesstårta och dricka. Senare så hämtade vi upp Joanna hemma hos henne, och då kom hennes hund springandes, sjuukt söt är lilla Maya, så Philip fick ropa in henne med lite godis. Sen så åkte vi direkt till Konståkningen (Askims Ishall). Så hade vi träning i 1 timma och sen så skulle vi egentligen ha markträning i en timma till fast vi orkade nt så vi stack till bussen. Hahahahahah jag och joanna har bäst ursäkter när man/vi inte orkar åka skridskor mer. GAHAHAHAAHAH xD sen så åkte vi dåe hem till mig och nu sitter vi här framför datan och myser!  Nu skall jag faktiskt sätta på mig min Juicy Dräckt.
pussss vanessa.

vem kan slå filip och fredrik?

hej, nu kollar jag, mamma och adrian på '' Vem kan slå Filip och Fredrik '' älskar det. Idag hard å SABA fixat min header, är supernöjd! har inte gjort så mycket idag, bara en vanlig slappdag efter klockan 3. Imorgon är det skola, och vet redan vad jag skall ha på mig :
  • tights - svarta med dragkedja
  • linne - svart NewBody
  • strumpor - korta vita
  • tunika - någon :s (bättre uppladdning imorn)
  • skor - UGGS / PrimeBoots
  • jacka - DsQuared
pussssss vanessa!

saba <3

kolla vad saba har gjort till mig. jag älskar henne. kan inte sluta kolla på min nya fina design, tack saba. du är sjukt duktig !!
Hon sa att hon skulle fixa en snyggare t mig när hon kan mer, men jag tycker att hon är bäst nu med!
Hon är bässstt *
Loveu 

...

Dagens fråga är: Hur många här nu som läser detta har nån gång fuskat i skolan, heeelt seriöst . Komentera isåfall. Måste ha ett svar, för jag har det såå himla tråkigt .!

todays låt

BÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSTTTT! *

läger, trött och matte

Hej, idag kom jag hem från ett läger som jag var på under helgen. Vi åkte dit i fredags eftermiddag och kom hem idag klockan kvart i 3. Restiden vara bara i 45 minuter. Det var jättekul. Har tyvärr inte tagit några bilder men ni får nöja er med en låååååång text. Igår kväll var det disco och jag hade på mig svarta tights, vita korta strumpor och svart linne och en , ah !:D  vi dansade och skrek till låtarna så vi blev hesa, sjuuuuuuukt kul. Men annars har min helg vart WONDERFUL! Hur har er helg varit? Kommentera. Jag är sjuuuukt trött, orkar inte gå till skolan imorn men jag måååste. Annars tycker alla att jag ''skolkar''. Har precis gjort 2 sidor matte och har bara 13 tal kvar :D I´m fast. Skall kanske vara med Cornelia ikväll skall ringa och kolla ;D Men nu skall jag sätta på mig mer snygga kläder än mjukiskläder. Bloggar mera snart! Lots of love.

dagen

hejhej, har packat klart nu, så nu skall jag bara duscha och sen klä på mig och sen så åker mamma och jag till platsen där vi skall mötas! Vi skall åka förbi Burger King innan och äta, (fast jag skall ju äta i bilen då) hoppas ni får en bra helg för det kommer jag få!!!
PUSSOCHKRAM !

dagen med amanda !

Massa fler men orkar inte ladda upp alla.!
PUSSOCHKYSS

 

 

snabbt inlägg

chacha

Nu skall mamma hjälpa mig att packa.

Åker ju idag ..

Kommer hem på söndag vid 4 - halv 5 tiden så om ni vill hitta på nått en snabbis så hör av er till min mobil.

Men nu måste jag kila iväg ifall jag skall hinna till halv 3 då bussen går med att ha, duschat, packat, ätit och tatt det lugnt.

PUSSOCHKRAM

 

 


STUDIEDAG !

hejhej, idag har vi ju studiedag så jag vaknade för en timma sen, då visade det sig att Bella (min hund) hade sovit med mig ungefär hela natten, så jag gick upp och kissade ;p sen bar jag henne och mig ut till TV rummet och kollade på Batman som var på TV senare så gick jag ner och pratade med pappa på Skype sen så sitter jag nu här uppe och har nada att göra men jag skall ju åka på ett läger idag till söndag. Måste mötas på en plats halv 3 så jag måste nog packa och så nu för annars kommer jag att missa läger bussen halv 3 ;ss Mamma kör mig till platsen OFCOURSE och sen så vinkar hon hejdå :P hahaahahhaaa, jaja<3 men nu måste jag packa..
PUSSOCHKRAM

har åkt den

denna har jag åkt när vi bodde i Spanien.
På vattenpalatset Aqua Land (utomhus)
sjuuuuuukt kul :D
Asså den ser absolut inte läskig ut men den är vansinigt läskig, vågade inte
först men sen så la jag mig ner och de bara körde ner mig, och ser ni att man måste 
ligga på ett speciellt sätt med händerna i kors, det var några tonårskillar som åkte baklänges :S
ajja, sjuukt kul är den
/puss vanessa

chacha

hej, sitter och kollar på videon på TV 4 när de snackar om att ''Kissie'' inte kom. :s  Fattar inte hur de orkar tjata om henne för hon är en riktig tönt. Jag har legat och sovit i soffan där nere i nån timma, sen vaknade och somnade igen ;p Mamma är och handlar middag, kött och potatis. Senare ikväll skall jag chilla framför TV:N tills klockan blir 12 Då skall jag lägga mig ;) för vi har studiedag imorgon ju, ;D trevligt, huh? men nu skall jag ladda upp lite bilder tror jag på nått kul,
 

DAGENS

klänning - BikBok
strumpbyxor - H&M (nylon)
kofta - BikBok
sjal - Ted Bernhardtz
skor - UGGS (FIORUCCI)
jacka - DsQuared

"Picnik Show"
Create a free slideshow with Picnik!

torsdag

hej, kom nyss hem från skolan, köpte skolkatalogen idag, haha lite SEEEEEN med den men ah. Vi har en trädgårdsmästare här nu och han fixar suuuperfiiint i vår trädgård och under stenarna och såå.. Man kan verkligen säga att han är M.Ä.S.T.A.R.E !! På lördag skall mamma åka och köpa fina blommor och sätta utanför så blir det trevligare!! Vi skall också köpa en sån där gullig röd krans och sätta på dörren :) Just nu sitter hon och kollar i årets skolkatalog (min alltså). Idag skulle jag egentligen vara med Antonia men det blev inget av för hon hade varit sjuk igår .! ''så'' .. bilder på dagens outfit kommer. Idag var skoldagen jättebra för i början hade vi EA och sen så hade ena gruppen musik och ena EA och efter det så hade den andra gruppen musik och min grupp EA. För jag var i den första gruppen! senare så hade vi lunch, sen rast, sen redovisningar, sen 20-30 minuters EA så slutae vi halv 1.
Och nu sitter jag hemma och klockan är just nu 10 över 1. Imorgon är det studeidag :D Jippiiieeee. JAG SKALL FÅ SOVA UT PÅ EN FREDAG, jag tycker faktiskt att vi har mycket studiedagar, elle rvi har ju typ haft 5 st nu. Justdet, igår var ju jag och Ester på bio, (Biopalatset) vi såg ''This is it'' med Michael Jackson, sååådäääär bra var den.. haha vi hade det rååchill innan filmen började när vi satt i salongen :D vi fick värsta lilla salongen, kändes lite crazy?, men men<3
Ha en bra torsdag dolls & boys !!

OUTFIT

Stickad tröja - BikBok
Leggings - BikBok
Strumpor - H&M
Benvärmare - H&M
Linne - ginatricot
Halsband - Avi&Lena
Jacka - DsQuared
Skor - PrimeBoots

min önskelista

Detta är min önskelista för julafton!
Och den louis vuitton väskan ni kommer se, en sån önskar jag mig fast den mamma och jag såg på en annan sida den hade andra färger på sig och det är nog ifrån den sidan mamma och pappa beställer den (om jag nu får den).
För den här färgen var ju inte alls snygg på den stora färggranna bokstaven!!
 (tunikor därifrån)

fick fram bilden nu (:

här är då bilden på klänningen (:

vaccinet

Har du tagit influensavaccinet ?
  • JA
  • NEJ
  • JAG SKALL
  • VILL INTE
  • ÄR OSÄKER

me likeee

Alexandra ''Kissie'' Nilsson 

''gårdagens shopping''

asså syynd, men kan nt få fram bilden på klänningen, så den kommer komma upp snart på nått inlägg. Men här e alla förutom klänningen dåe. puss
  • Lång Cardigan
  • Brun/gråa & svarta tights
  • Rosa Tunika/Topp
  • Tröjan svart/vit randig stickad
  • Klänning

skoldagen är sluuuuuuuut!

hejhej kom hem för någon kvart sen, mamma kom hem nyss och har varit på IKEA och handlat mysgrejjer, för vi har mysigaste huset i världen .. ;p oki iaf, jag skall ju ladda upp bilder från igår: ''kvällen med mammi'', (: vi gick in på BikBok. Senare så åkte vi till Kvantum så sprang jag in och köpte middagsmat som då blev: grillad kyckling, mimosasallad (stavning) , soltorkade tomater,  och chips (såna i det där lila paketet, typ svartpeppar, blabla..) så ställde jag mig i kön så när det var min tur så betalade jag och sen gick jag till mamma som väntade i bilen. Så åkte vi hem tog upp maten och ÅT! *mmmuuummmssssfiiiiillliiibbbbaaaaabbbaaa* så nu kommer då bilderna om ni väntar ;).. JUSTDET :D vi tränade på lussedansen idag också på Gymnastiklektionen, jag fick dansa med Jisland just idag men venne var det blir sen, men ah,!!!!

cha♥ just nu sitter jag hemma och har väldigt tråkigt, jag har ju typ ingen feber och så längre, är liksom feberfri. Kan fråga mamma om vi kan åka t frölunda torg, skall köpa några saker där.. <3 typ en klänning, leggings och nått mer.. pussssss vanessa. !!

V A N E S S A

Fullständiga namn: Vanessa Sarah
Födelsedag: 10 aug 1997
Hårfärg: Brunt/guld
Ögonfärg:
 blåa
Längd: ca 157
Vikt: ?
Bor: Göteborg
Gör: Grundskola
Intressen: Kompisar, shopping och konståkning
Sporter: Konståkning
Viktigast i ditt liv: Familjen och mina vänner !
Civilstatus: Singel
Bästavän: Joanna 
Husdjur: Hund
Bloggar om: mig själv, mode, shopping och mitt liv
Bästa sångare enligt dig: Enrique Iglesias 
Bästa skådespelare enligt dig: Ben Stiller, Jim Carrey & Jennifer Aniston
Bästa bloggen: Fokis.se

måste bara lägga in det här, för jag har sääämst humor


kvällsmys

chacha ;* , nu sitter jag och bloggar dåe, har feber, eller har inte kollat men kommer inte till skolan imorn iallafall.. vi har precis ätit middag och gottat oss framför TV:N och det gör vi nu också, ser på ''ENSAM MAMMA SÖKER''. sitter i min mjukisdräckt och gottar mig :) har precis ätit världens mest godaste halstablett, den ser liksom ut som en fyrkant, typ två stycken fyrkantar på varandra (: as gott. Om jag är feberfri imorgon så skall jag gå på THIS IS IT med sofia på tisdag, (; funny, funny.. !!!!! men nu skall jag se vad jag har i feber .. pusssssar vanessa.

vad är dagens hiss och diss ?

 Hiss: Jag hissar Depend lösnaglar, asså de är jätta bra och jättesöta om man inte sätter de för långt ut. Jag tycker att man skall göra så att de blir lite mer kortare genom att sätta de längre ner eller så, det gör alltid jag, det är väldigt fint tycker jag på passande personer, så Depend lösnaglarna får ett STORT hiss.
Diss: Jag dissar Kissie ''Alexandra Nilsson''. asså hon är helt sjuk. Hånar alla andras bloggar (men det kan man ju få göra) men hon är sjukt ful, dåliga inlägg har hon på sin blogg, hon hatar vakna med the voice men det gör inte jag ;p, och hon är sjukt störande jag skulle gärna vilja slå henne så jäkla hårt om jag träffar henne nån gång. Så hon får ett j*kligt STORT diss. 

vanessa still sick :'(

sitter och kollar på ''Magi På Waverly Place'' hihi, ligger med 40 graders feber :'( svettas och fryser, svettas och fryser, svettas och fryser... -.- det e sjuukt jobbigt, men :/ idag skall jag ligga hemma och chilla med mammi .. <3 senare så skall jag ringa runt till morfar, johannes och min pappa (som är bortrest)det är ju  pussss v

kvällens låt (:

haha,inte för att jag kollar på denna serien ;p men sökte bara på nattsånger så kom denna upp (:

lalalalalalalala

bild med min nya t-shirt från ginatricot (:

hos min moster

chacha;*  är hemma hos min moster nu, vi har precis ätit middag, kyckling och ris , muummmmssssfilliiiibbbaabbbaa* har tagit lite kort nu för skojskull ;) de laddar jag upp nu.. pussss v

vanessa goes sick :'(

hejhej, för nån timmasedan kom jag hem från Kungsmässan med amanda ljungberg.. jag köpte bara en enkel t-shirt från ginatricot (ett vitt kort, XSMALL med en liten ficka vid bröstet) och så gick vi och köpte frappino och hon köpte en milkshake på McDonalds, sen så ringde jag mamma och sa att jag kände mig dålig så hämtade amandas mamma oss, så fick jag ringa sofia och säga att jag nt kunde komma på den där filmen ikväll sorry sofia, men en annan helg<3 sen när jag kom hem så la jag mig i soffan med kläderna på, tjock munkjacka och jeans,och kollade på ''VEM KAN SLÅ FILIP OCH FREDRIK'' och jag ihjälfrös så tog jag tempen (termometern på min feber ;ss) och jag hade 38.4 så mamma kom upp med en Panodil till mig och vatten , men hon var tvungen att dela den i 2 bitar för jag kan inte svälja stora tabletter, och nu är mamma hemma hos min moster som bor ett hus ifrån oss och lagar middag coh jag pallade nt att gå dit så mamma kommer med varm mat t mig när den precis är klar så att jag får äta sen så stannar hon hos min moster lite när hon har lämnat maten t mig senare så kommer hon hem efter en liten stund och då skall vi mysa framför TV:N och sen skall jag lägga mig i hennes säng och bara somna.. men skall bara säga en sak innan vi avslutar detta bloggande men nu svettas jag ihjäl så nu går febern ner..  DAGENS KÖP:
  • t-shirt ginatricot - 149 :-

pretty awesome

we love this song<3

Kungsmässan♥

chacha;*
sticker iväg om 20 minuter med amanda ljungberg t kungsmässan så kommer nt blogga på hela dagen fram t klockan 4 halv 5
vi skall shoppa och äta sushiiii  .. pusssssssss v.♥

morning in gothenburg !

goodmorning, kommer berätta rätt mke nu om igår och idag, 
FREDAG: igår så var jag ju på Hultskolans disco, skittråkigt, men ah, ångra att jag gick fast jag och joanna hade ju kul på golvet, shiiiises vad vi skrattade, jag kunde knappast andas med min mage ;) iaf, sen så slutade discot halv tio fast louise mamma hämtade oss 5 över 11, för vi satt och chilla med några andra utomhus :) senare när louise mamma kom och hämtade mig, joanna, amanda och louise i HULT så körde pernilla hem mig t joanna, så var jag där till halv 12 , så kom mamma och bella med bilen så åkte vi hem så la vi fram chips och dipp och kollade på TV, sen när klockan var 12 så la vi oss och jag somnade inte förän 20 ö 12..
LÖRDAG: mamma åkte precis till jobbet och lämnade av adrian på pingisen för han skulle kolla på en kompis som spelade sen så skulle de hem t den kompisen, iaf, så nu åkte hon då, och jag e hemma ensam t klockan 4 med min hund, men jag och joanna kanske skulle åka på allmänheten idag på askims ishall, men venne för jag är lite dålig i min hals från igår så jag tror att vi bara är hemma hos joanna eller mig istället och chillar (: sen kommer ju då mamma hem klockan 4 , när hon slutat jobba, och 7 kvart över 7 så skall jag, saralee, sarah g och sofia va hemma hos sofia på filmkväll och ha det götttt, först en skräckis och sen en komedi typ, så att man lugnar ner sig :))) , å sen skall jag hem och lägga mig med mamma i hennes säng, men om jag kommer hem vid tio tiden så skall jag och mamma ta en kopp te och macka och sen kolla på TV kanske lite, sminka av oss, sätta på pyjamas, borsta tänderna och lägga oss i hennes säng, 

joanna ikväll!

skall va med joanna ikväll, är frisk nu! (a) 
kanske blir det hultskolan..
pusss v

lalalala

tjaa, är fortfarande lite dålig men nt som igår, men nu känner jag att jag får feber, skall kolla vad jag har snart!, men för 2 timmarsedan åkte mamma iväg och jobbade och hon kommer hem 6-halv 7. Då skall hon ha köpt med sig den där OLD EL PASO rätten som de visar på reklam, den med kyckling, fajitas, grön och röd paprika, lök och taco bröd, asss gott. Pratade precis med joanna, xD <3, vi har bäst humor eftersom vi alltid ringer varann, jja, vad kan det vara , var 3:e minut ;p bäässssst rekord ! haha kan nt gå undan min iPhone en enda gååång, ;p är besatt av den, loveit <3, imorgon (om jag är bättre) så skall jag, sarah g, sofia och saralee hem till sofia k, och ha filmkväll (a) och på söndag blire gokart med jack ... !! (: 
ha en trevlig fredag med mycke fredagsmys som min familj skall ha, så skriver jag snart igen<3

HAHAHAHAHAHAHAHA


Dagens Outfit

klänning - Ralph Lauren
kofta - ZARA
strumpbyxor - H&M
knästrumpor -  ?
skor - UGGS (Fiorucci)
jacka - DsQuared

vanessa goes sick!!!!

hej, är sjuuuk, så himla tråkigt!
ingen skola imorn :(
blääääää :'(

dagen, !

hejhej, har varit hemma en särskilt lång stund, men iaf, mamma och hämtade mig efter skolan idag på stora skolan eftersom vi var där i eftermiddag, så åkte vi till Frölunda Torg. Så köpte jag en iPhone och ett rosa skydd typ.
Sen så åkte vi hem så hade min mobil ryck så åkte mamma och typ bytte den. senare så kom en doktor hem för att undersöka min lillebror för han har varit sjuk hela veckan. och nu har jag blivit smittad ://, så kommer nt till skolan imorn :(, men nu skall jag kolla på HALV 8 hos mig, 
loveee v

HALV ÅTTA HOS MIG !

hej har precis kollat klart på halv 8 hos mig, bäässst ;p, nu kollar vi på STCOKHOLM - ARLANDA !!
imorn blire iPhone shopping med mammi ;)<3
säger bara en sak, vår vikarie idag är sjuk i huvet !
pussssss v.

tjejer kan också drömma!

sjuuukt fina saker..
loove

dude!

Tjabbbbbaaa, kom nyss hem , har vart på rellen, as chill va de där, vi hitta på massa skoj och kollade på film och eftersom jag och några andra går i fikaklubben så fick vi popcorn och saft idag! sen så var jag ju i skolan , sådär men shiiises vad vi skrattade i matsalen, haha Anton och Lucas körde ju lite parodi på min blogg. GAHAHHAHA xD
så jäkla kul, skrattade med sofia så att min mage nästan sprack, och eftersom att de läser min blogg så kommer de nog hända samma sak imorgon fast om detta inlägget ;) sen så hade vi ju EA och engelska idag, det var de enda lektionerna så jag körde Power Point med Oscar L, Frida och Sofia, CHIIIIIIILLLLL!,
Imorgon skall mamma hämta mig från skolan så skall vi köpa iPhone !!!!!!! och fika. 
sen så typ ah, hihi, orkar inte berätta allt, men det var en helt okejj dag !, bilder på dagens outfit kommer straaaaaaxxxxx !!
Nu tror jag vi skall äta middag snart, men ni får ha det gött så länge så ses vi babys !


ENRIQUE IGLESIAS !♥


2012

jahapp, skall världen gå under nu också?! ;ss

the day todaaaay !

hej, jag börjar med dagen ;), gick ju såklart t skolan, sääämsta skoldagen i hela mitt liv. jaja, sen åkte jag t mammas affär, skulle egentligen hem t saralee med sofia, men hade ont i huvvet så orkade inte x(, senare så hjälpte jag mamma:D, fick sälja massvis idaaag ! sen sa mamma åt mig att mina uggs inte kommer imorn, så hon sa att jag fick pengar av henne så skulle jag köpa det, så jag gick t Yoko Yap, Din Sko, Jedviks, Raglady och nån mer, fast de hade inte den korta modellen, så gick jag t Fiorucci , ååå dääääär hade de den, så jag köpte den, fick en fiin brun påse och gick tbx t mammas affär. innan det så gick jag och köpte sushi 2 ggr, i samma butik för jag fick fel mat, så mamma tog min första ;p, senare åkte vi och handlade med mormor och morfar för de skjussade oss hem, för mamma tog inte bilen in idag t jobbet, och vår hund var också såklart med och handlade och jobbade ;D, sen så köpte jag ett rosa bandet på ICA Kvantum också, hade nt mke mer att säga, nu kommer bild på uggen, BTW , jag kommer inte slänga Fiorucci påsen ;) <3 ;p
rosa bandet är inte med på bilden!!! den blev konstig bilden !
kyssssss v.
  • UGGS: 1.999:- (FIORUCCI)
  • Rosa Bandet 25:- (ICA KVANTUM, prickigt)

mår dåligt.!

hejbloggen, asså idag har det varit en svår dag. alla tror att det är jag som skrivit inlägget i veras blogg, men det är det inte! man kan lägga in andras IP-adresses bara så att ni vet, om vi säger att det var Kungen som skrev det så kan han skriva såhär typ www.baraanessaah.blogg.se eller typ [email protected] , såååå snälla, det vra nt jag! . snälla kan ni inte tro mig.! 
jaja, bloggar mer sen , kyss.

Morden i Midsomer

hej, kollar på Morden i Midsomer nu, med mamma och adrian (min lillebror) men pappa är fortfarande bortrest :( han kanske kommer hem om tre veckorv och har redan varit borta i 2 och en halv :'( saknar honom.! jaja, nu skall jag ringa joanna, min ääääälskling <3, 


kvällen

Alldeles nyss kom mamma hem från Ö&B och Coop , hon var där med mormor. väntaaa , skall kolla en sak på mobilen, ! TILLBAKS , såå, mamma hade köpt batterier till min kamera, hundkoppel till bella, för vårt andra koppel ligger hemma hos min moster, så köpte hon också såna där gosiga gästtofflor och toalettpapper (: bilder kommer .!

AIK - IFK

GAAAAAASSSSSHHHH, AIK vann, !!!!!!!!! nu blir nog alla stockholmarna som var på lägret jätte glada :D, speciellt Noah. ;P jaajaajja, vad skall man göra, !?;ss
kyssssss v.

I Adore You

vackraste låten 

sunday morning

gutenmorgen ! , vaknade precis, skulle vara med lovisa fast neh, hon skulle t frisören, :'( jaja, vad skall man göra åt saken? o; hoppas ni har haft ett bra höstlov, och HAPPY HALLOWEEN !, idag skall jag nog in till Kungsmässan med en kompis eller åka skridskor på allmänheten !;D , vill nån? messa då 0760261777 , finns alltid vid min lilla mobil, jajajajajajaja, vi kanske kan dra t heden då (a), det är väldigt mysigt där , men messa så ser vi.! hade inte så mycket mer att säga!, jjoo, mina UGGS och min TV kommer om 3 dagar (på onsdag) xD , MOHAHAHAHAHHA 


RSS 2.0